Ondernemingsplan voor de horeca

De horeca profiteert momenteel maximaal van de gunstige economische ontwikkelingen en de horeca wordt steeds vaker als tool gebruikt om de aantrekkelijkheid van een gemeente te vergroten. Daarnaast zien we dat consumententrends elkaar zo snel opvolgen, dat wat vandaag in is, morgen weer uit kan zijn. In combinatie met de toenemende vraag biedt deze tendens volop kansen voor nieuwe initiatieven.

Hulp bij ondernemingsplan

Wij hebben de afgelopen jaren tientallen horecaondernemers succesvol begeleid bij het opstellen van hun ondernemingsplan. We hebben specifieke ervaring met de volgende horecaconcepten:

  • Restaurants
  • Lunchrooms
  • Hotels
  • Cafés
  • Cateringbedrijven
  • Afhaal en bezorgconcepten
  • IJssalons
  • Snackbars
  • Foodtrucks
  • Strandpaviljoens

Werkwijze voor het beoordelen van jouw bedrijfsplan

  • Dag 1:  intakegesprek
  • Dag 2:  facturering (betalingstermijn: vijf dagen)
  • Dag 12:  oplevering concept ondernemingsplan
  • Dag 15:  oplevering ondernemingsplan

Prijs van een ondernemingsplan

€ 1.500,-  exclusief btw (deze bedrijfskosten zijn aftrekbaar)

Ook een ijzersterk ondernemingsplan?

pijl-rechts

Laat je gegevens en korte toelichting hieronder achter. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Beveiligingsvraag: